12 Φεβρουαρίου 2010

Ατύχημα με ελάφι στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Στίς 10/02/2010 και ώρα περίπου 17.30 το παράρτημα Πελοποννήσου δέχθηκε κατεπείγον σήμα από το κέντρο της Αίγινας το οποίο ανέφερε "αναχωρήσατε αμέσως για τραυματισμένο ελάφι στο 37ο χ.λ.μ. Αθηνών Λαμίας."
Τό ασυνήθιστο γεγονός μας έβαλε σε συναγερμό. Αμέσως ειδοποιήσαμε τον συνεργάτη μας μεταφορέα στην Αθήνα Τσάκαλο Γεώργιο, ο οποίος και ξεκίνησε αμέσως για τον τόπο του συμβάντος. Στην συνέχεια ειδοποιήσαμε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (199) αυτοκίνητο της οποίας έφτασε σε μικρό χρονικό διάστημα για παροχή βοήθειας. Στόχος ήταν ή έγκαιρη προσαγωγή του στό κέντρο με σκοπό να τού παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ο υπεύθυνος Πελοποννήσου ενώ βρισκόταν μετά την Σπάρτη με κατεύθυνση προς Αθήνα ενημερώθηκε από το πλήρωμα του περιπολικού της τροχαίας Μαλακάσας ότι το ελάφι πέθανε. Δυστυχώς άλλο ένα ζώο έχασε την ζωή του, και χάθηκε άλλος ένας κρίκος τής άγριας πανίδας..
Το νεκρό ζώο (που βρισκόταν σε δύσβατο σημείο) ανέσυρε γερανός ο οποίος το μετέφερε στο τμήμα τροχαίας Μαλακάσας όπου θα παραληφθεί από το Δασαρχείο Καπανδριτίου για τα περαιτέρω.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον αστυνομικό Σπυρίδη Ιωάννη και το τμήμα τροχαίας Μαλακάσας για την ευαισθησία που τους διακρίνει, και για την πρόθυμη βοήθεια τους μέσα από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, στό έργο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου