9 Φεβρουαρίου 2010

Εκπροσώπιση του ΕΚΠΑΖ στην Ευρωπαική Ένωση

Το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Αγρίων Ζώων λειτουργεί και βασίζεται στην αγάπη των εθελοντών του για το περιβάλλον και την άγρια πανίδα. Η αγάπη αυτή η οποία βγαίνει μέσα από την ψυχή του εθελοντή τον φέρνει σε σημείο πολλές φορές να κάνει υπέρβαση των δυνατοτήτων του όσον αφορά την προστασία, διάσωση και φροντίδα όλων αυτών που αγαπάει και νοιάζεται.
Όταν γίνεσαι εθελοντής στο ΕΚΠΑΖ το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να αντλήσεις από την ψυχή του διαχειριστή μας την δύναμη τον σεβασμό την ηθική και να περπατήσεις σε δρόμους δύσβατους μεν αλλά καθαρούς και ενάρετους δε.
Αυτό τουλάχιστον διδάσκομαι εγώ καθημερινά και με τις σωστές συμβουλές του προχωράμε πάντα προς την επιτυχία.
Όλη αυτή η σωστή καθοδήγηση και η εθελοντική δράση μας δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στα βλέμματα κάποιων ανθρώπων.
Μας παρακολουθούν, ενημερώνονται συνεχώς δια την δράση μας και αφού σιγουρευτούν γι αυτό που βλέπουν προσφέρουν απλόχερα την βοήθειά τους.
Μέσα απ’ αυτή την διαδικασία μας γνώρισε ένας αξιόλογος μανιάτης ο οποίος δραστηριοποιείται σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ένας μανιάτης που έχει το θάρρος όταν δει κάτι στραβό να στο πει κατάμουτρα και όχι να το σχολιάζει σε καφενεία.
Είναι ο κ. Σωτήρης Παπαδοθωμάκος από την Παναγίτσα Δροσοπηγής του δήμου Γυθείου, οικονομικός σύμβουλος, δημοσιογράφος, εξωτερικός συνεργάτης στο κρατίδιο της Έσσης σε περιβαλλοντολογικά θέματαwww.pdeuropa.eu.
Παρακολουθώντας την δράση των εθελοντών στην Πελοπόννησο αισθάνθηκε την ανάγκη να προσφέρει και αυτός στον τόπο του κάτι σε συνεργασία με το ΕΚΠΑΖ.
Έτσι λοιπόν ανέλαβε από σήμερα εκπρόσωπος του ΕΚΠΑΖ παρά την Ευρωπαϊκή Ένωση με απώτερο σκοπό να ενδυναμώσει την λειτουργία του, ούτως ώστε να προσφέρει αυτό τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στην άγρια πανίδα και όχι μόνο.
Αγαπητέ μου Σωτήρη σε ευχαριστώ προσωπικά που μπήκες στις τάξεις των εθελοντών του ΕΚΠΑΖ και πολύ περισσότερο βέβαια που άκουσες και πίστεψες τα λόγια που βγαίνουν μέσα από την ψυχή μου και αναφέρονται στο ΕΚΠΑΖ.
Χρωστάμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διαχειριστή μας Παύλο Μπήτρο για όλη του την προσπάθεια και καθοδήγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου